Φωτογραφία

Η φωτογραφία είναι μια από τις πιο σημαντικές ενασχολήσεις μου κατά τον ελεύθερο χρόνο. Ασχολούμενος με την αστροφωτογραφία και τη φωτογραφία γενικότερα για περισσότερο από 20 χρόνια, έχω συλλέξει ένα μεγάλο αριθμό φωτογραφιών του ουρανού, όπως επίσης και φωτογραφίες τοπίων στη Γη, οπτικών και ατμοσφαιρικών φαινομένων. Φωτογραφίες από τις πιο πρόσφατες αστρονομικές εξορμήσεις που έχουν γίνει σε διάφορα μέρη του κόσμου βρίσκονται στην ιστοσελίδα: Αστρονομικές εξορμήσεις.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα δείγμα των φωτογραφιών μου.
Όλες οι φωτογραφίες είναι προστατευμένες με τα πνευματικά δικαιώματα του φωτογράφου και κάθε μη εγκεκριμένη χρήση απαγορεύεται αυστηρά. Εάν όμως επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email (kgaze@phys.uoa.gr), εξηγώντας τον σκοπό και τη χρήση. Πολύ ευχαρίστως να μοιραστώ τις φωτογραφίες μαζί σας, εφόσον διατηρηθούν τα πνευματικά δικαιώματα και αναφερθεί σαφώς την πηγή πληροφόρησης και ο φωτογράφος.

Για πιο λεπτομερή περιγραφή των θεμάτων περί πνευματικής ιδιοκτησίας, παρακαλώ να επισκεφτείτε το World Intellectual Property Organization (WIPO) Copyright Treaty (Geneva, December 2-20, 1996) ή/και το πιο πρόσφατο κείμενο της Συνθήκης της Βέρνης περί Προστασίας Συγγραφικών και Καλλιτεχνικών Έργων.

 

 
Created by K.Gazeas, based on a template from Free CSS Templates