Αξιοποιώντας απόβλητα ελαιοτριβείου για τη βελτίωση της διατροφικής αξίας των ψαριών ιχθυοτροφείου

Πώς αλληλεπιδρούν τα ζωικά με τα φυτικά κύτταρα κατά τη βιοσύνθεση αρωματικών ενώσεων και ενώσεων που αναστέλλουν την καρδιοπάθεια; Μπορούμε να "επέμβουμε" ώστε να κατευθύνουμε αυτή την αλληλεπίδραση προς νέα λειτουργικά τρόφιμα που να συνδυάζουν αυξημένη διατροφική αξία με μικρότερο περιβαλλοντικό φορτίο; Στα ερωτήματα αυτά δίνεται μια απάντηση συνδυάζοντας την Χημεία Τροφίμων με το σύγχρονο επιχειρείν.

Η παρουσίαση

Ομιλητής: Ι. Ζαμπετάκης
Επίκ. Καθηγητής, Τμήμα Χημείας, Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ώρα: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010, 13:00