ΛΕΜΟΝΙ (χυμός)

1.8 -2.4pH

ΦΡΑΟΥΛΑ

3.0-4.2 pH

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (χυμός)

2.8-4.0

ΜΗΛΟ

2.9-3.5

ΑΝΑΝΑΣ (χυμός)

3.3-4.1

ΣΤΑΦΥΛΙ

3.3-4.5

ΚΕΡΑΣΙ

3.2-4.7

ΡΟΔΑΚΙΝΟ

3.1-4.2

ΑΧΛΑΔΙ

3.4-4.7

ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ

3.0-3.5

 

ΚΑΦΕΣ

2.4-3.3

ΜΠΥΡΑ

4.0-5.0

ΤΣΑΙ (μαύρο)

4.2

ΚΡΑΣΙ

2.3-3.8

SEVEN-UP

3.5

COCA-COLA

2.7

ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ

2.9-3.4

 

 

 

 

 

 

 

top of page
next >
< previous