|
ΛΕΜΟΝΙ (χυμός)
|
1.8 -2.4pH
|
ΦΡΑΟΥΛΑ
|
3.0-4.2 pH
|
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (χυμός)
|
2.8-4.0
|
ΜΗΛΟ
|
2.9-3.5
|
ΑΝΑΝΑΣ (χυμός)
|
3.3-4.1
|
ΣΤΑΦΥΛΙ
|
3.3-4.5
|
ΚΕΡΑΣΙ
|
3.2-4.7
|
ΡΟΔΑΚΙΝΟ
|
3.1-4.2
|
ΑΧΛΑΔΙ
|
3.4-4.7
|
ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ
|
3.0-3.5
|
|
ΚΑΦΕΣ
|
2.4-3.3
|
ΜΠΥΡΑ
|
4.0-5.0
|
ΤΣΑΙ (μαύρο)
|
4.2
|
ΚΡΑΣΙ
|
2.3-3.8
|
SEVEN-UP
|
3.5
|
COCA-COLA
|
2.7
|
ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ
|
2.9-3.4
|
|
|
|
|
|
|
|
|